Parmesan chips

2012-07-11 @ 22:16:35
                            
 
 
Att göra parmesan chips är superenkelt. Det är gott och passar perfekt att dekorera soppor eller annan mat med. Ett trevligt, lätt och snabbt middagstillbehör.
 
Recept - Parmesan chips
4 stk
 
ca 1 dl riven parmesan
svartpeppar
 
  1. Lägg 4 msk stora högar av riven parmesan ( med mycket mellanrum emellan ) på en bakplåtspappers klädd plåt.
  2. Peppra lite och kör in chipsen i ugnen i ca 5 minuter på 175 grader. När de är gyllengula är de klara.
  3. Lyft försiktigt över chipsen till en talllrik med en stekspade och ställ att stelna i kylskåpet ca 3 minuter.
  4. Färdiga att äta!

Kommentera här!

Thank you for taking your time to leave a comment. You make my day! BR>

Merci!


bloglovin


Namn:
Remember me? Du kikar väl in igen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0