tip for buffet - pasta in a cup

2012-12-04 @ 20:07:00
Fotografierna borttagna för att jag var så sjukt onöjd med de. Hoppas ni har överssende med det!
 
Om vi bortser från att fotografierna idag är ganska så värdelösa, pågrund av brist på ljus när man kommer hem på eftermiddagen, och istället fokuserar på själva pastan så upptäcker ni att den ligger i en kopp. En liten söt kopp.
 
 
Pastan i sig är i det här fallet inget speciellt. Pasta med tomatsås helt enkelt. Se den som ett utställningsexemplar för meningen med det här inlägget är inte ett recept på pastan utan en idé till er som planerar att bjuda på buffé i framtiden.
Istället för de traditionella rätterna såsom lax och paj, kan ni servera en italiensk pasta buffé. Tänk er 5 olika sorters pasta rätter fördelade i fina små koppar som tillsammans utgör en portion som gör gästerna mätta.
 
Som ett litet tips sådär på kvällskvisten tänkte jag..
God natt!
 
In english
For those who plan to have their friends over for buffet soon, I have a tip!
Instead of serving the traditional dishes you could make 5 different pasta dishes and serve each of them in small cup. Together the cups should be as big/small so that your guests are satisfied and full :-)
Good night!

Kommentera här!
Postat av: Emmelie

vilket fint typsnitt du har på dina rubriker, vad heter det?? :)

Svar: Tack! Det heter Gaudy Old Style ..
tastebyella.blogg.se

2012-12-05 @ 14:23:18
Postat av: Food around my World

Hahah det låter som något jag hade kunnat gjort! Men helt seriöst så var de inte dåliga.. Jag hade inte tänkt på det om du inte nämnde det :) Men man är alltid mer kritisk mot sig själv, speciellt om man redan haft en bild framför sig hur det ska se ut. :)

Svar: Jo men jag var verkligen inte nöjd med dem. Uschamej. Haha!
tastebyella.blogg.se

2012-12-05 @ 22:17:54
URL: http://foodaroundmyworld.blogg.se

Thank you for taking your time to leave a comment. You make my day! BR>

Merci!


bloglovin


Namn:
Remember me? Du kikar väl in igen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0