Gröna Kryddor - ett måste för köket!
2012-04-27 @ 18:52:39Kryddor kan ingen matlagare vara utan. Gröna kryddor ( som jag det så fint kallar der ) smakar inte bara gott utan är också superbra att dekorera med.
- Basilika - passar till mycket. T.ex pasta,ost och tomat. Viktig i italienska köket.
- Persilja - kan användas som grönsak, rotfrukt, krydd- och medicinalväxt.
- Rosmarin - lätt att odla hemma. Passar bra till sallader också.
- Dill - passar till t.ex fisk,kräftor och färskpotatis ...
... ja det det finns en himla massa gröna kryddor.
Dessutom är det ju himla fräscht att ha lite grönska även i köket.
Även bakverk,mousser... kan dekoreras med de.
- citronmeliss - passar bra till det söta!
sv: jag kan tänka mig det! :)
Tack detsamma!
Sv: Älskar den ;)
Måste testa de, älskar båda äpple och kanel så de kan nog bli riktigt bra :D
Fina Bilder!
Åh vilken härlig blogg du har! :)
I morrn ska jag prova att göra äppelchipsen du har gjort för de ser så himmla goda ut :)
Tjoho! Vad har du hittat på tidigare idag? :]
Kram
sv: Kan tänka mig det! Hoppas du får en härlig helg! :)
Kram
Kan inte leva utan persilja nästan haha =)
Sv; Så bra :D
Sv; Hihi, taack så mke! :D Vad bra ^^
Sv; Tack! Sök på typ youtube efter nail of magazines eller liknande.. :D Där fick jag ideén. jag anväde dock inte alkohol utan endast vatten då jag gjorde dem! :D
Härligt :)
Sånt här är jag riktigt dålig på att använda, färska kryddor. Jag ser mumsigheterna i affären men blir alldeles för snål eftersom jag tycker färska kryddor känns så dyra.
allt bra med dig?
bloglovinbyte? lägg till mig o skriv så lägger jag till dig direkt.
kraaam