99 Rosas & TÄVLING

2013-06-07 @ 20:20:00
99 Rosas. Så heter vinet som Enjoy Wines lanserade i onsdags och som jag och andra ärade familjmedlemmar i vårt hus fått prova och har ombetts att recensera.
 
Då smaken ju bekannt är som baken i de flesta fall, inte minst när det handlar om vin blir detta så objektiva tankar som möjligt .
_______
 
Eftersom jag själv inte dricker, har jag testat vinet i bakning istället. Där måste jag säga att det passar utomordentligt bra. Vinet är perfekt för den som älskar fruktiga smaker och inte minst äpple. Till jordgubbarna eller till en somrig sabyone med hallon passar det finfint. Ska man ha användning för vinets smarta förpackning och fruktiga smak en varm sommarkväll vid stranden istället, bör den drickas väl kyld. Detta är inte det optimala vinet för mat, men smakar desto bättre för efterrätt.
 
Vinet är inte alltför dyrt ( 69 kr för 1000 ml ) och därför så är det bästa att ni, precis som med allt annat, bildar er en egen uppfattning
 
_________________________
 
Nu blir det tävling! Den kommer ni väl ihåg från picknick inägget?
 
Vill ni alltså vinna en picknickkorg fylld med en smart pläd, 2 st Le creuset dippskålar, badmintonset och minihögtalare som passar era smartphones/ipad är det bara att rösta på erat favorit picknick recept
( japp, det är fritt fram att välja mitt ) här.
 
Lycka till kära läsare och håll till godo, för snart kommer receptet på världens godaste kaka upp. Det ni!

Kommentera här!

Thank you for taking your time to leave a comment. You make my day! BR>

Merci!


bloglovin


Namn:
Remember me? Du kikar väl in igen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0