beetroot soup & cress
2013-03-10 @ 19:45:00Det ser sååååå gott ut :) Hur vet man vilka råvaror som är bäst vid vilken säsong? Kantareller är typ det enda jag har koll på... vad kan man äta på vintern som är så bra som möjligt?
hej! allt bra? :)
Åh vilken fin blogg du har, och underbara bilder tar du!
Både nyttigt och snyggt :)
Rödbetan är en lite underskattad rotsak.. Den är ju så god. Jag erkänner att jag borde äta mer säsongsbetonat, men det är så gott med vissa saker året om. Får tygla mig själv lite grann i alla fall hehe.
Ja, visst är rödbetor underbara! Och det bästa är ju att de går att lagra så länge att de är "i säsong" från sensommar och fram till nu egentligen!
Superfina bilder också!
Roligt, för jag lagade också rödbetssoppa - igår - och blev så överraskad när jag kikade in här för att se att du gjorde det häromdagen. Också kul att vi gjorde två till utseendet ganska lika soppor, men helt olika recept :-)
Tack för svaret!
Och tack för den fina komplimangen på min blogg :D
Vi äter också massvis med rödbetor. Gör juice på dem. Soppor. Sallader. De är fantastiskt goda och inte minst vackra.
Härliga bilder du bjuder på här på bloggen!
En favoritjuice är äpple, ingefära, morot och rödbeta. Sen blandar vi i färsk gurkmeja också. Känns som en hälsobomb :-)